Cum am speriat clientii Kaufland-ului

Eram acum vreo doua-trei saptamani prin Kaufland si ma chinuiam sa aleg un ananas mai ok. Era ceva promotie, nici nu mai stiu, undeva pe la 2.99 bucata. Deja cred ca aveam vreo 5 minute de cand stateam sa aleg cand apare un prieten, genul ala de om foarte bine informat, care ar putea sa-ti aduca rapid 10 argumente de ce laptele de bivolita de Afghanistan este mai bun decat laptele de bilolita din Turkmenistan. Nu stiu sigur daca au bivolite pe acolo, dar ati inteles ideea.

Daca tot l-am prins, am zis sa profit de ocazie sa-l intreb cum sa aleg un ananas mai bun. Si se apuca omul meu de zis: “ai grija la cei prea verzi, ca sucul lor e otravitor, dar mai ales la cei care nu miros a ananas ci a pin. Apoi, nu iei de aia care sunt prea galbeni ca-s aproape stricati. Nu iei de aia care nu au codita de un verde puternic ca is paliti”..si tot asa. Ajunsesem in punctul ala in care orice as fi ales de pe acolo nu era bun. In tot timpul asta babele care ma intrebasera inainte cum se aleaga un ananas bun cascau ochii si urechile de parca ar fi aflat secretele pamantului.

Si apoi se apuca omul sa-mi povesteasca cum a luat el un ananas acum ceva timp (ananas un pic prea verde si cu miros de pin), a mancat jumatate intr-o zi, iar a doua zi cealalta jumatate. Dupa a doua jumatate au inceput sa-i sangereze limba si dupa cateva cautari pe gugal aflase ca ananasul verde are o substanta care e atat de puternica incat ar putea dezintegra carnea, si mai erau si altii care patisera la fel ca el.

In secunda aia vreo 3-4 babe au parasit lada cu ananasi, iar dupa vreo doua-trei minute cat m-am mai invartit pe acolo, altele doua au pus ananasul din cos inapoi in lada. Daca au luat de bun spusele prietenului meu cred ca nu vor mai cumpara multa vreme acest produs.

Ati patit si voi asa ceva?

Comments

  1. By Andrei Chisanovici

  2. By Dany

  3. By ciprian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.