Telescaunul de la Ciric, inchis pana pe 10 mai

Va spuneam in articolul precedent ca Ciricul si-a deschis portile pentru publicul larg incepand cu data de 1 mai. Putina populatie atunci, destul de multa in zilele urmatoare cand s-a dus vestea in targ despre a-2a minune a Iasiului.
Parca am stiut sa ma dau atunci cu telescaunul, ca altfel nu mai pupam sa-l folosesc decat dupa 10 mai.

Intre timp stiti si voi ce s-a intamplat. S-a oprit brusc totul, oamenii au ramas in aer, nervi, draci, laci, iar de atunci telescaunul sade singurul in padure (pe sistemul: sunt singurel, bing bang, printre copaci, bing bang) nepornit, in asteptarea unui mester care nu mai vine.

telescaun iasi

Treaba cu asteptarea unui meserias din afara mi s-a parut un pic cusuta cu ata alba, asa ca dupa cateva investigatii am aflat motivul real pentru care s-a inchis toata instalatia. Poate parea un pic amuzant, dar Primaria nu a platit curentul consumat, iar cei de la E-on au si taiat curentul fara preaviz. Afluenta de populatie dupa ziua deschiderii a facut ca factura sa ajunga la sume uriase, sume pe care in momentul de fata Primaria Iasi nu si le permite. Acum am facut si eu legatura cu faptul ca la 1 mai primarul stia/zicea ca telescaunul n-o sa mearga si el functiona. Poate si din acest motiv l-au oprit dupa ora 15.00, in speranta ca suma pentru factura de la curent sa nu depaseaca bugetul.

Ca o stire de ultima ora, am aflat ca acesta va fi functional in weekend, deci fix atunci cand adultii vor trebui sa plateasca 8 lei pentru plimbare, iar copiii 5 lei. Destul de suspect, nu?

Comments

  1. By Cristi Ava

  2. By ciprian

  3. By Bianca Popa

  4. By Marius

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.