Vezi aici de ce Mastechef a fost castigat de-o femeie!

Cei care au urmarit primul sezon din Masterchef stiu ca Petru a castigat marele premiu de 50000 de euro (50000 apare complet intamplator aici!!). Datorita incalcarii confidentialitatii concursului s-a aflat si cine a castigat sezonul doi din Masterchef si anume Aida (aia creata venita din Italia).

Ce nu stiti insa este motivul pentru care in sezonul doi a iesit castigatoare o femeie, si nu un barbat ca prima oara.
Hai sa va zic eu: dupa castigarea masterchef-ului de catre Petru au inceput tot felul de certuri in familie, barbatii fiind nevoiti sa gateasca mult mai des decat de obicei. Chiar cei trei masterchefi s-au plans ca femeile lor, in semn de razbunare c-au permis unui barbat sa castige ultima reduta (bucataria!!) i-au privat de placerile carnale si i-au folosit mai mult pentru a le gati diverse dulciuri, doar asa sa se invete minte pe viitor si sa fie mai atenti ce aleg.

petru masterchef

A fost organizata pe ascuns o intalnire a barbatilor oropisiti de soarta care au hotarat mai in gluma mai in serios ca acest concurs le strica armonia in familie, si singurul lucru care ar putea restabili ordinea ar fi ca o femeie sa castige aceasta editie.

Asa se explica certurile din ultima editie cand chef Florin mai avea un pic si-i dadea un cap un gura concurentului care a indraznit sa-l ia la misto. Concurenta masculina trebuie starpita cat mai devreme fara drept de apel, astfel incat niciun barbat intreg la minte sa nu mai participe la aceasta emisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.