50000 de clienti dezamagiti de Kaufland

Cei 50000 de oameni care au citit postul anterior au inceput zilele astea un pelerinaj fara precedent pe la kaufland-urile din Iasi in cautarea micilor mai deosebiti. Au fost chiar de acord sa dea si leul cerut de cei de la Kaufland pentru portiile deja mancate.

Cei ajunsi la primele ore ale diminetii pentru a prinde loc la coada au ramas dezamagiti cand la ora deschiderii in loc de mici sfaraind pe gratar au gasit urmatoarea pancarta:

2013-03-24 13.44.37

Clientii nervosi au cerut explicatii conducerii pentru aceasta situatie neplacuta. Iata ce au declarat:” Ne pare rau ca nu putem satisface toti clientii care cauta aceste produse, dar se mai termina si caii de la Letea. Pana gasim o noua sursa pentru acest tip de carne o sa mergem pe linia clasica de mici din carne si vita. O sa informam clientii cand aceasta carne va reveni in sortiment”.

Cei de la Mitropolie au declarat ca sunt invidiosi pe faptul ca niste mici au reusit sa adune asa mare de oameni si ca se vor gandi pe viitor sa implementeze un program asemanator pentru atragerea credinciosilor la moastele sfintei paraschiva.

*Acest text este un pamflet. Luati-l ca atare

Comments

  1. By Florin Melciu

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.