Review cuptor incorporabil Hansa BOEI68450015

Am vazut ca in aceasta perioada sunt la mare cautare produsele incorporabile. Dintre ele cam cele mai vandute sunt cele de la Hansa, pentru ca ofera cel mai bun raport calitate pret. Ca un mic istoric, brandul Hansa a fost o fuziune germano-polono care a aparut cam prin 1957 cand au fost fabricate primele cuptoare cu gaz/carbuni. URSS-ul a fost printre cei mai mari consumatori ai acestor acestor inca din anii 1960. In 1981 compania incepe vanzarile in Germania de Est si isi adauga in portofoliu si cuptoarele electrice. In zilele noastre, Hansa are doua fabrici foarte moderne in Polonia unde se produc in continuare aragazuri si produse incorporabile.
Sa revenim la cuptorul din titlu. Pretul actual pentru acest produs este de 1099 lei, iar ca pachet impreuna cu plita vitroceramica Hansa BHCI65123030 este la 1649 lei, beneficiind astfel de o super reducere de 200 lei.


Puteti comanda acum acest pachet la pret promotional.
Pachetul contine: cuptor, doua tavi (una adanca de vreo 2-3 degete si una normala), rotisor, suport pentru rotisor, proba de mancare si un grilaj pentru alte tavi. Sa nu uitam bineinteles de manual de utilizare, manual de care se plange foarte multa lume ca nu-l gaseste in pachet.
Cuptorul este mare avand un volum de 60 litri si un consum de 0.79KW/h. Un consum decent as spune eu tinand cont ca cel mai lung program dureaza maxim doua ore. Sa fim seriosi, cine face mai multe de doua ori pe saptamana un preparat la cuptor? Durata de coacere, temperatura si treptele la care trebuie facuta coacerea sunt specificate destul de clar in manual.

Ceva ce nu prea am vazut la cuptoarele incorporabile este sonda pentru verificarea nivelului coacerii. Aveti mai jos o poza cu aceasta sonda. Un capat al sondei se baga in partea dreapta sus a cuptorului, iar celalalt capat in carnea ce urmeaza s-o prajim. Mi s-a parut o idee foarte buna existenta acelui tester, problema ar fi ca nu stiu exact cum functioneaza pentru ca nu am gasit nimic in manualul de utilizare a cuptorului. Este foarte posibil sa se emita un bip in momentul in care carnea este la nivelul dorit.

Hansa BOEI68450015 vine cu doua butoane retractabile, unul pentru temperatura si unul pentru selectarea functiei dorite. Temperatura minima porneste de la 50 grade si poate urca gradat pana la maxim 250 grade. Cuptorul are 12 functii, care rezulta din combinarea convectiei cu grill-ul, rotisorul si caldura ce vine de sus si de jos. Ca o atentionare, daca nu fixati prima oara ceasul nu veti putea folosi cuptorul. Cuptorul are ghidaje telescopice care va vor ajuta sa scoateti tavile mai usor fara sa riscati sa va ardeti.

Functiile sunt:
1. Elementul superior si cel inferior pornite : Setarea butonului in aceasta pozitie permite cuptorului sa fie incalzit in mod conventional.

2. Ventilatorul, elementul de incalzire superior si cel inferior pornite: Setarea butonului in aceasta pozitie este utila pentru coacerea prajiturilor.

3. Cuptor conventional cu ventilator: Atunci cand functia a fost selectata, iar butonul pentru reglarea temperaturii este setat pe 0, doar ventilatorul va functiona. Cu ajutorul acestei functii puteti raci alimentele in interiorul cuptorului.

4. Gratarul pornit: Setarea butonului in aceasta pozitie permite rumenirea alimentelor pe gratar.

5. Gratar combinat (gratar si element de incalzire superior): Atunci cand este activata functia “gratar combinat”, se permite prepararea alimentelor cu gratarul si elementul de incalzire superior pornite simultan. Aceasta functie permite obtinerea unei temperaturi mai ridicate in partea superioara pentru a rumeni alimentele si o portiune mai mare ce va fi rumenita.

6. Ventilator si gratar combinat pornit: Atunci cand butonul este setat pe aceasta pozitie, cuptorul activeaza functia gratar combinat si ventilator. Aceasta functie accelereaza procesul de prajire si imbunatateste gustul alimentelor. Utilizati gratarul cu usa cuptorului inchisa.

7. Lumina pentru cuptor separata: Daca setati butonul in aceasta pozitie, va fi aprinsa lumina in interiorul cuptorului.

8. Ventilator ultra pornit: Prin setarea butonului in pozitia “ultra-fan” (ventilator ultra) se permite incalzirea cuptorului intr-un mod fortat cu ajutorul termoventilatorului ce se afla in partea centrala in spatele camerei cuptorului.
Incalzirea cuptorului in acest mod permite circulatia caldurii in jurul recipientelor ce se afla in interior.Avantajele acestui mod de incalzire sunt:
– Reducerea timpului de incalzire al cuptorului si eliminarea etapei de incalzire initiala
– Posibilitatea de preparare pe doua niveluri simultan,
– Reducerea cantitatii de grasime si suc ce iese din carne, rezultand un gust mai bun.
– Se va reduce varsarea alimentelor in interiorul cuptorului.

9. Ventilator si gratar pornite: Atunci cand butonul este setat pe aceasta pozitie, cuptorul activeaza functia ventilator si gratar. Aceasta functie permite accelerarea procesului de prajire si imbunatatirea gustului alimentelor. Utilizati gratarul doar cu usa inchisa de la cuptor.

10. Ventilator ultra si element de incalzire inferior pornit: Cu ajutorul acestei functii, se va mari temperatura de jos pentru alimentele preparate.

11. Element de incalzire superior pornit: Setarea butonului in aceasta pozitie permite cuptorului sa fie incalzit doar cu ajutorul elementului de incalzire superior pornit, de exemplu pentru coacerea finala de sus.

12. Elementul de incalzire inferior pornit: Atunci cand butonul este setat in aceasta pozitie, cuptorul este incalzit doar cu ajutorul elementului de incalzire inferior,de exemplu pentru coacerea finala de jos.

Curatarea cuptorul se face foarte simplu: puneti un pahar de apa de 250 ml in partea inferioara, setati temperatura de 50 grade in cuptor, si selectati functia de incalzire pentru elementul inferior. Dupa 30 de minute opriti cuptorul, stergeti interiorul cu un prosop sau cu un burete cu apa calda si detergent lichid.

Ca o concluzie, cuptorul Hansa BOEI68450015 este un produs complet care are toate dotarile unui cuptor de cel putin 1500 lei, si datorita pretului si a functiilor sale il recomand “cu caldura”.

Comments

 1. By Elisa

 2. By ciprian

 3. By razvan

 4. By Elena

 5. By Elisa

 6. By gina

 7. By ciprian

 8. By dgionescu

 9. By Cristian

 10. By ciprian

 11. By Stefan Gulyas

 12. By Angica

 13. By ciprian

 14. By Adrian

 15. By Cristina

 16. By Lorand

 17. By vICKY

 18. By Oana

 19. By Adrian din Chisinau

 20. By Adrian din Chisinau

 21. By claudia

 22. By Andreea

 23. By Juanmy

 24. By Razvan

 25. By ciprian

 26. By Manuela

 27. By ciprian

 28. By Lupu lucian

 29. By SANDU Irina Maria

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *