Protest inedit intr-un magazin de electrocasnice din Iasi

(Povestea de ieri, rastalmacita azi)

Protest inedit intr-un magazin apartinand unui lant de electrocasnice. In cursul zilei de ieri, doua femei au vrut sa achizitioneze o masina de spalat. Au ales modelul (ceva ieftin la promotie) si au dat sa plateasca. Nu mica i-a fost mirarea casierei in momentul in care cele doua cliente au scos o punga mare cu galbeni contemporani, respectiv fise de 50 de bani provenite din munca necurata (taxa intrare WC public).

Clientele au declarat:” Ne-am hotarat sa platim doar cu fise de 50 de bani pentru a protesta impotriva numarului mare de rotatii ale masinilor de spalat moderne. Pe vremea noastra 400 de rotatii erau suficiente pentru stoarcerea rufelor. Este o masura abuziva cresterea numarului de rotatii pana la 1600 si trebuie sa protestam impotriva ei. Noi eram multumite si cu cateva sute de rotatii, ca ne invatam sa stoarceam rufele manual si chiar ne facea placere aceasta activitate. Tehnologia moderna vrea sa ne ia aceasta bucurie!!”

Magazinul a fost inchis pentru jumatate de ora pentru numararea banilor si pentru calmarea clientelor care devenisera recalcitrante. Reprezentatii magazinului nu au vrut sa comenteze prea multe, dar au declarat ca vor monta langa portile antifurt si o poarta speciala care va detecta cantitatea de metal existenta asupra clientilor pentru a evita pe viitor astfel de situatii neplacute. Totodata, pentru a veni si in ajutorul cocalarilor cu lanturi de haur se vor monta mini seifuri la intrare in magazin unde acestia isi pot lasa agoniseala de-o viata in siguranta.

*acest text este o incercare de pamflet..

Tags:

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.