Amice, esti idiot (2)

Cei care cunosc zona Tatarasi stiu ca pe la fluxul de alimente este tot timpul o problema cu parcarea: fie ca nu gasesti, fie ca ti-e curu` greu si n-ai chef sa mergi inca 50 metri si astfel ajungi sa lasi masina unde apuci. Recunosc c-am mai parcat si eu de aiurea uneori, dar nu a durat mai mult de 2-3 minute pana am ajuns inapoi la masina.

Despre partea cu bunul simtul nu pot ma pot pronunta in cazul celor doi de mai jos:

2012-11-20 16.57.59

2012-12-04 16.00.33

2012-11-20 16.58.08

Dupa cel cu opelul am stat 15 minute pe ceas. Dupa cel cu SEAT-ul cam 10. Daca eu m-am chinuit si-am avut rabdare pana sa se elibereze un loc de ce o fi oare greu altora sa faca asta? Sau sa parcheze 50 m mai incolo? Chiar atat de comozi am ajuns incat nu mai suntem in stare sa mergem oleaca pe jos? Eu prefer sa las masina undeva unde stiu ca e in siguranta decat sa am parte de suprize gen o urma de cheie bine aplicata..

Cel cu SEAT`ul macar si-a cerut scuze..Ala cu opelul chiar mai avea chef de stat de vorba cu un prieten fara sa fie in nici un fel jenat de faptul ca blocase pe cineva care poate avea o urgenta. Nu era cazul meu din fericire, dar chiar nu-mi place sa stau de fraierica sa astept pana isi termina cumparaturile. Stii ca ai mai multa treaba, trage dracu` masina intr`un loc in care nu incurci pe nimeni..

Cam asta e cu idiotii de prin trafic. Pe azi. Din pacate vor mai urma si alte episoade..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.