Amice, esti idiot

Distractiile pe straduta mea continua (episodul trecut). Cred ca are o atractie spre idioti si de unde sunt de prin Iasi se aduna toti aici.

Veneam acasa acum vreo 2-3 seri pe la 9 si`un pic. Urc rampa spre intrarea in parcare si vad.

Unul pe dreapta, unul pe stanga. Dupa avariile puse de cel din dreapta l-as cataloga drept raspunzator de incurcatura produsa pe el. Ma gandesc si eu ca poate l-o palit cacarea, si se stie ca atunci cand e de dus te duci, nu stai la comentarii.

Am iesit din masina sa arunc un ochi sa vad ce si cum, si intr-adevar nimeni in masina. Dupa vreo 3-4 claxoane de scos babele din mormant apare conducatorul din stanga si degajeaza terenul. Acu` sincer nu stiu care sa fi fost vinovatul ca prea repede s-a tirat pana in capatul parcarii si cum eu n`am gasit loc in față m-am dus dupa el. Eu am parcat cu chiu cu vai pe unde am apucat, si el a parcat fix ca stiti voi ce, si a ramas in masina pentru inca vreun minut. Cand am intrat eu in bloc abia atunci a parasit si el masina. I-o fi fost oare frica sa nu si-o ia pe coaja? V-am zis doar ca avand parpalacul de highlander arat ca un racket, dar chiar asta?

Urmeaza inca o poveste in zilele urmatoare. Tineti aproape

Comments

  1. By QuadroQ

  2. By ciprian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.