Distractia de luni seara

Am pus prima oara pe facebook, dar dupa ce-am vazut cata carnatu` a iesit am zis ca-i mai bine sa ramana pe blog.

Din amuzamentul de seara: ajung in fata blocului si fix acolo, pe singura alee (ingusta – nu poate incapea decat o singura masina) spre parcare statea omusteanul meu fara nici o greata. In stanga o tigara, in dreapta o femeie, life frate. Ii las vreo 10 secunde sa porneasca si sa se dea la o parte ca poate nu m-a observat. Atunci dau primul flash..Nimic..il mai las inca 20 secunde si dau din nou flash..Tot nimic…incepusem sa-mi fac griji ca are o problema de vedere. Era el mai mic asa de abia se vedea de dupa scaun dar era!! Cand am vazut ca tot nimic ma dau jos nervos..fratica, in secunda doi a calcat`o cu scartz:))

Si cand te gandesti ca eu m-am dat jos sa-l rog frumos sa se dea la o parte..E bine de stiut ca sperii lumea usor (cred ca m-a ajutat parpalacul de highlander rusesc).
ps: daca ar avea vreo importanta masina era un mercedes si astepta o copchila (buna ce-i drept) sa iasa din bloc sa-i aduca ceva

Apropo de oameni de astia, intr-o dimineata era parcat unul fix pe jumatea drumului. II facusem loc sa treaca si asteptam sa inainteze. Dupa vreo 15 secunde am vazut ca nu-i nici o miscare dau in fata spre el. Cand colo ce sa vezi, omul parcase fix in drum si lasase un cheag de baba in dreapta. Judecand dupa cele intamplate in seara asta, va dati seama ca intram la omor din culpa daca ma dadeam jos si mergeam spre baba? Mai facea dracu` un infarct ceva..

Si ultimul si cel mai prost (is-13-ceva, un opel astra vechi sau ford break albastru): intram amandoi (dupa cum ma uitam eu am fost un pic mai rapid) pe o straduta la fel ingusta, de-o singura masina. Strada cam 50 m lungime, prioritatea fiind a celui care-i mai rapid. Pana sa faca el 5 metri eu deja trecusem de jumate. Si sa vezi prostu` ce-mi face: ne oprim amandoi fata in fata ca la corida si apoi porneste spre mine. Cand am vazut ca nu`i de gluma (si stii ca nu trebuie sa te pui cu prostu` ca are mintea odihnita) am inceput sa dau inapoi ca ar fi fost in stare sa intre in mine..N-ar fi fost cine stie ce impact da n-aveam chef de balecareala la ceas de seara.

Cam asta e tot pe azi, aveti grija in trafic ca sunt multi scapati de peste gard. Multumesc blogului ca exista si ma mai pot si eu exterioriza un pic 🙂

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.