Castiga cu Win8 si eMAG

Win8 este cel mai recent sistem de operare lansat de catre Microsoft. Ca de fiecare data, pana in ziua lansarii era deja cunoscut cam tot ce stie sa faca acest sistem nou de operare. EMAG, partener oficial al Microsoft, organizeaza cu aceasta ocazie un concurs al carui premiu mare este un HP Pavilion G6, laptop care vine bineinteles cu Win 8 gata instalat. Nici cu celelalte 15 premiu nu mi-e rusine, tinand cont ca printre ele mai avem inca 5 laptopuri.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga premiile de mai sus? Pai nimic mai simplu. Mergeti la aplicatia de facebook, dati allow si cam atat. Intrati automat in tragerea la sorti, si va mai alegti si cu cover personalizat cu toata activitatea voastra de pe facebook.
Si daca tot sunt la capitolul Win8, stiati ca puteti face upgrade de la Win7 (sa-l aveti cu licenta bineinteles) la Win8 cu doar 280 RON ?

Concursul se desfasoara in perioada 24 Octombrie – 14 Noiembrie (2012), castigatorii urmand a fi anuntati pe pagina de Facebook a eMAG.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.