Cum l-am aniversat pe Jack in Dublin Pub

Am avut placerea (ca doar de placere merg va dati seama) sa particip vineri la o super petrecere marca Dublin Pub. Jack Daniel’s a facut cinste, ca doar era ziua lui, nu? Nu stiu ce-a fost in capul meu de-am ratat petrecerea de anul trecut si poate si din aceasta cauza, auzind atatea lucruri de bine despre ea eram mai hotarat ca niciodata sa n-o ratez.

Pe la ora 22.30 a inceput sa apara lumea, iar pe la 11 si-un pic deja nu mai aveai unde sa arunci un ac, asta dovedind ca teaserul facut de Dublin pe facebook cu vedetele ce vor avea sa vina a functionat asa cum trebuia.

Cele noua vedete care au incins atmosfera au fost (nu neaparat in ordinea asta): Giulia – foarte placut suprins, n-o mai auzisem in concert, Horia Brenciu – deja familiarizat cu el de la petrecerea trecuta, Anna Lesko – interesant show, chiar a prins foarte bine in Dublin, Corina, Laurentiu Duta – daca ar fi cantat amintirile cred ca ruptea, Lora – o bila alba pentru o voce extraordinara, Florin Chilian – tot la prima auditie, foarte placut impresionat si Grasu XXL care a rupt la propriu. As fi vrut aici sa fi avut un filmulet cu Grasu XXL, doar ca bateria deja ma lasase. Sa nu uit si gasca de la Romanii au Talent, Smiley, Pavel Bartos, Edi Stanciu cu o parte din dansatori, care dupa preselectii au mai rezistat eroic inca vreo doua ore la aceasta petrecere.

Cam astea au fost atributele unei petreceri foarte reusite, cu cele 8 vedete prezente mai sus, plus formatia care a deschis aceste cantari, al carei nume nu l-am retinut din pacate desi mi-au placut cum au cantat.

Multumim Jack pentru invitatie, si ne vedem si la anul cu siguranta!

Comments

  1. By Amoreza

  2. By Yepi

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.