Da lumina cand o platiti?

N-am putut sa nu remarc de vreo saptamana doua incoace lipsa iluminatului stradal pe anumite portiuni de drum. Am inteles ca vineri a fost meci si toata lumina din oras era concentrata spre stadion, ca doar na, erau si acolo vreo cateva mii de suflete care nu puteau sta in bezna, nu?

Dar ce facem in restul timpului? Fiind cu masina nu sunt expus asa de mult ca un pieton de exemplu. Este zona dintre locul in care intoarce tramvaiul in Tatarasi si pana la intersectia cu Vasile Lupu care nu este iluminata de ceva vreme deja. In acea zona sunt doua treceri de pietoni foarte largi si daca ai norocul sa-ti vina din fata unul sa te orbeasca mai vede sulea spataru si pietonii.

Am mai gasit o zona care de obicei era iluminata, si anume cum urci de pe b-dul Tudor Vladimirescu spre tatarasi, locul in care te intalnesti cu tramvaiul care vine dinspre strada Padurii, o zona destul de populata cu conationali, caini si masini parcate pe ambele parti (apropo astia is tembeli cum parcheaza acolo, cred ca le-as ridica masinile in fiecare zi). Cum suna o plimbare pe inserat pe acolo?

Ce am descris mai sus sunt doar doua zone din Iasi care nu sunt deloc luminate. Ca ele mai sunt probabil inca 20. Ii pasa cuiva? Nu prea, dupa cate se vede. E nevoie probabil sa se intample ceva urat pentru a se schimba ceva..

Si o filmare de aseara (am filmat de parca mergeam cu farurile stinse :))

Comments

  1. By Matei Liviu

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.