De ce mi-as lua un Samsung Smart Tv

Pentru cei care nu stiu deja am acasa un led Samsung, si anume 32C5000, achizitionat cam acum un an. Nu stiu cum s-a facut dar l-am luat fix cand intra gama noua pentru vremea aceea, si anume seria D. Din seria D de anul trecut, la nici macar un an distanta au aparut smart tv-urile adevarate. A fost o incercare buna cu seria de la 32D5500 in sus, si practic asta a fost cea care a deschis apetitul romanilor pentru smart tv-uri.

Seria “ES5500” a celor de la Samsung permite utilizatorului folosirea ultimelor tehnologii de la Samsung si navigarea prin intermediul browserului dedicat direct de pe televizor. Nu-ti ramane decat sa tastezi www.youtube.com si ai acces rapid la toate melodiile tale preferate direct din TV, fara sa fie nevoie de alte cabluri de la laptop la TV. Trebuie doar sa conectezi tv-ul la internet fie printr-un stick wireless fie direct pe cablu utp.

Cand am butonat tv-ul prima data am ramas uimit de cat de multe stie sa faca. Pentru a-mi usura munca in timp ce foloseam browserul am bagat direct in usb o tastatura si un mouse, astfel incat m-am putut juca pe TV exact ca pe un calculator normal. Nu am incercat sa folosesc o tastatura si un mouse wireless, dar probabil ar fi mers si acestea. Tv-ul este intr-adevar foarte inteligent, asa cum ii zice si seria din care face parte, si am reusit sa instalez si cateva aplicatii direct pe Tv, gen Fitness, Darts si alte joculete pe care le gasesti pe acolo.

[flickr]photo:7197624432[/flickr]

Un alt atu al smart tv-urilor ar fi Social Hub. Aceasta functie de la Samsung va permite sa scrieti pe blog si sa discutati despre emisiunile care va plac – prin intermediul site-urilor si al serviciilor precum Facebook, Twitter si Google Talk – in timp ce va uitati la televizor. Nu ca este intr-un mare fel? Sa va mai zic ca aveti acces la Skype direct pe tv si puteti efectua apeluri video gratis oriunde in luma prin conectarea unei camere tv Samsung?

Caracteristicile enumerate mai sus ar fi cele care mi-au sarit in ochi la prima vedere. Dintre specificatiile smart tv-urilor as mai aminti:

  • Search All – functia Search All de la Samsung va aduce modalitati simple de localizare a emisiunilor pe care doriti sa le urmariti.
  • Rezolutia Full HD – Tv-urile FullHD ofera imagini realiste care va vor imbogati experienta vizuala
  • Digital noise filter – cu filtrul de zgomot digital puteti urmari canalale analogice ca si cum ar fi difuzate “digital”
  • Allshare – AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul vostru.

Daca mi-as cumpara un Smart Tv de la Samsung? Cu siguranta! In maxim jumatate de an nici macar pretul n-o sa mai fie o problema, desi nici acum nu prea mi se pare mare: e cam 2350 ron (vorbesc de Samsung 32ES5500) si mai toate siturile ofera si niste cadouri in acesti bani.

Comments

  1. By Mostwanted

  2. By Mostwanted

  3. By ciprian

  4. By fotograf nunta bucuresti

  5. By Yamasha

  6. By vardai tibi

  7. By ciprian

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.