Despre masina de spalat Samsung WF8620NHW

Masina de spalat Samsung WF8620NHW are o capacitate de 6.2 kg si o viteza maxim de centrifugare de 1000 rotatii. Masina de spalat Samsung WF8620NHW

este dotata cu tehnologia unica Diamond Drum

, care inlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adanci, in forma de diamant. Aceasta textura revolutionara va protejeaza tesaturile impotriva rupturilor, creand in acelasi timp mediul perfect pentru o spalare delicata, dar eficienta. Pretul este de 1099 lei (verifica oferta si pret actualizat)





Un atu al acestei masini este si rezistenta ceramica

care previne aparitia calcarului si este si mai putin consumatoare de energie. Rezistentele obisnuite necesita folosirea de detergenti speciali pentru revenirea acumularilor de calcar. In plus, incalzindu-se mai repede, rezistenta ceramica

va creste eficienta energetica ceea ce insemna reducerea facturii la energie electrica.
Un punct forte ar fi protectia impotriva cresterilor de tensiune. Sistemul sau electric este protejat de un sistem de control al tensiunii unic, care asigura functionarea in siguranta, fiabilitatea si durabilitatea pe termen lung, regland fluxul de electricitate care intra in masina dvs. de spalat si chiar repornind-o dupa o intrerupere neprevazuta a energiei electrice.

Fata de celelalte modele, masina de spalat Samsung WF8620NHW a fost proiectată cu o uşă cu 20% mai mare decât a celorlalte maşini si care se deschide la un unghi maxim de 170 grade. Asta înseamnă că introducerea şi scoaterea lucrurilor voluminoase, cum ar fi pături şi cuverturi, este foarte uşoară.





Are opt programe de spălare dintre care: prespălare, spălare manuală, calcare usoare, bumbac, sintetice, prespălare și trei programe de spălare speciale (clătire + stoarcere, clătire+ și clătire-).Ca functii, Samsung WF8620NHW

vine cu control supra-încălzire, control antispumă, filtru auto-curățare, sistem detectie spumă, sistem de blocare a actionarii de catre copii și programare întârziată a inceperii spalarii.

Sa vedem acum cateva caracteristici tehnice ale acestei masini: clasa energetica A+, eficienta spalarii A, eficienta stoacerii C (datorita faptului ca are numai 1000 rotatii), are 8 programe printre care este si cel economic de 30 minute. Mare atentie la alegerea programelor. De exemplu, la programul economic nu puteti sa burdusiti masina cu rufe si sa va mirati apoi ca nu este eficienta spalarea. Pentru economic cantitatea de rufe maxim acceptata este de 2-3 kg.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest model le astept in formularul de mai jos

Comments

  1. By CORINA CHIOSEA

  2. By ciprian

  3. By Vasilecornel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.