Despre masina de spalat Arctic EF5800

Modelul EF5800 al celor de la Arctic

este aparut de cateva luni in gama. Acest model este din gama entry daca este sa judecam dupa pret si caracteristici. Pretul in momentul de fata este de 849

lei.

Masina de spalat Arctic EF5800

dispune de 14 programe, dintre care amintesc: bumbac, sintetice, rufe delicate, lână, spalare manuala si spalare rapida. Datorita faptului ca are doar 800 de rotatii eficienta centrifugarii este D.

Ca functii as enumera: Sistem de reglare automata a consumului de apa, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces de apa.

Pro si contra

Pro

: pret foarte bun, garantie 3 ani, 14 programe, clasa energetica A+
Contra

: lipsa unui display (pentru a vedea in orice moment cat mai dureaza spalarea) si numarul de rotatii (doar 800)
Ca o concluzie, recomand masina de spalat

Arctic EF5800 pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi si au nevoie de o masina fiabila la un pret bun. Aceasta masina va satisface cu siguranta nevoile de zi in ceea ce priveste spalarea rufelor.

Nu uitati sa cititi obligatoriu macar o data, inainte de prima folosire manualul de utilizare pentru acest model pentru ca veti afla lucruri destul de interesante si pe care un vanzator sigur a omis sa vi le spuna.
Daca aveti intrebari sau sugestii le astept mai jos sub forma de comentarii
Comments

  1. By luca mirela

  2. By IOANA MARIN

  3. By geo

  4. By ciprian

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.