Informaţii utile despre masinile de spalat LG

O sa va prezint mai jos cateva dintre inovatiile masinilor de spalat LG. Fiecare caracteristica care apare in specificatiile masinilor de spalat va fi explicata pe intelesul tuturor.

Ce este SteamWasher?

Tehnologia inovatoare LG SteamWasher™

utilizează aburi reali pentru a vă oferi o performanţă de curăţare îmbunătăţită, superioară faţă de cea a apei simple.

Cum poate aburul pătrunde în materiale mai eficient decât apa? Este surprinzător de simplu. Moleculele de aburi sunt mai mici, mai fierbinţi şi mai active. Aşadar, aburul intră în spaţiul dintre fibre pentru a dizolva murdăria, a îndepărta mirosurile şi a distruge alergenii. În plus, aburul oferă rezultate mai bune într-un timp mai scurt, deoarece atinge mai rapid temperaturi mai mari.




Ce este tehnologia TrueSteam™?

Tehnologia revoluţionară TrueSteam™

de la LG

foloseşte un generator de aburi reali pentru a transforma apa în aburi, direcţionaţi apoi în partea superioară a tamburului, printr-o duză în ploaie. Aburii pătrund apoi în materiale, pentru o performanţă de curăţare îmbunătăţită—obţinându-se un alb mai strălucitor şi culori mai vii.

Ce este ciclul Allergiene™?

SteamWasher™

cu ciclul exclusiv LG Allergiene™

este prima maşină de spălat certificată drept „prietenoasă pentru persoanele astmatice şi alergice” de către Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA – Fundaţia Americană împotriva Astmului şi Alergiilor). S-a demonstrat că ciclul AllergieneTM

elimină 95% sau mai mult dintre acarienii din gospodărie şi produsele de descuamare de la animalele domestice. Acesta poate fi răspunsul la visele unei persoane alergice.

Ce este ciclul SteamFresh™?

Ciclul unic LG SteamFresh™

utilizează aburi reali pentru a elimina aproape complet cutele şi mirosurile, conferind materialelor un aspect proaspăt şi nou în doar 20 de minute. Acest ciclu este perfect pentru împrospătarea hainelor uşor uzate la sfârşitul zilei sau pentru a face prosoapele şi pilotele mai pufoase şi a le împrospăta.




Ce este TrueBalance™?

Tehnologia LG TrueBalance™

este un sistem antivibraţii care creează o funcţionare silenţioasă, cu vibraţii şi zgomote reduse.

Optimizatorul de spălare/clătire

Optimizatorul de spălare/clătire este un senzor special, conceput pentru a asigura performanţa optimă de spălare şi clătire prin reglarea automată a duratelor ciclurilor de spălare şi clătire.

Culori de design

În funcţie de modelul SteamWasher

™, aceste maşini inovatoare sunt disponibile în nuanţele alb, Pure Silver, Wild Cherry Red şi inox—o gamă de opţiuni destinată să corespundă diferitelor gusturi în materie de design.

Ultra-capacitate

SteamWasher

™ cu ultra-capacitate de 127 de litri (4,5 picioare cubice) vă ajută să spălaţi mai multe haine în mai puţine încărcări.

Potenţialul de economie de energie al SteamWasher

LG SteamWasher

™ cu ultra-capacitate se numără printre maşinile de spălat cu cel mai redus consum de apă şi energie disponibile în prezent. Aprobată ENERGY STAR® de către guvernul SUA, SteamWasher

TM vă poate economisi peste 650 USD, comparativ cu maşinile de spălat tradiţionale cu încărcarea în partea superioară, pe durata sa de utilizare. Maşinile SteamWasher

™ sunt cu 115% mai eficiente decât standardul federal minim, economisind peste 30.300 de litri de apă anual, comparativ cu maşinile de spălat tradiţionale. Este o alegere inteligentă pentru buzunarul dvs. şi bună pentru mediul înconjurător.

Ce este Direct DriveTM?

Direct Drive

TM este o tehnologie avansată care integrează motorul, cureaua şi scripetele maşinii de spălat într-un singur mecanism silenţios şi durabil, ataşat direct la tambur.

Durabilitate

Prin integrarea curelei şi scripetelui, Direct Drive

TM reduce probabilitatea defectării.

Vibraţii reduse

Ataşarea directă a motorului la tambur creează un sistem mai stabil, echilibrat.

Zgomot redus

Prin eliminarea periei, sistemul LG Direct Drive

TM elimină zgomotele neplăcute generate de frecare.




Prin ce se diferentiaza maşinile de spălat Direct DriveTM de cele convenţionale?
Maşinile de spălat Direct Drive

TM au un motor puternic şi fiabil, care se distinge prin minimizarea vibraţiilor şi zgomotului şi reducerea consumului de energie. Maşinile de spălat convenţionale, cu curele şi scripeţi, tind să se uzeze mai rapid, din cauza vibraţiilor, şi generează un zgomot neplăcut şi pierderi de curent electric din cauza frecării.

Care sunt avantajele Direct DriveTM?

La un motor Direct Drive

TM, există mai puţine piese mobile. Aceasta înseamnă mai puţine vibraţii şi zgomote, eficienţă crescută şi o şansă mai mică de defectare completă sau înlocuire a periei şi curelei.

Ce este Direct DriveTM?

Direct Drive

TM este o tehnologie avansată care integrează motorul, cureaua şi scripetele maşinii de spălat într-un singur mecanism silenţios şi durabil, ataşat direct la tambur.

Cum funcţionează tehnologia Direct DriveTM?

Un motor puternic şi fiabil transmite puterea direct către tambur.

Care sunt avantajele unei maşini de spălat de mare capacitate?

O maşină de spălat de mare capacitate reduce numărul de încărcări, permiţându-vă să spălaţi articole mai mari, cum ar fi păturile sau perdelele. De asemenea, datorită spaţiului suplimentar, hainele dvs. se vor şifona mai puţin.

Care este avantajul unei uşi mari a maşinii de spălat?

Cu gura lor de deschidere largă, de 30 cm, şi uşile batante la 180º, uşile maşinilor de spălat LG facilitează încărcarea şi descărcarea articolelor mari.

Ce este „Sistemul de spălare inteligentă”?

După selectarea unui program şi apăsarea butonului de pornire, Sistemul de spălare inteligentă detectează dimensiunea încărcăturii, selectează temperatura apei şi determină nivelul de apă şi durata de ciclu optimă, menţinând consumul de apă şi de energie la minimum.

Ce este „Pulverizarea în ploaie”?

Maşinile de spălat LG sunt echipate cu o funcţie de duş circulant numită Pulverizare în ploaie

. O pompă plasată sub tambur pulverizează apa de sus pe durata ciclurilor de spălare şi de clătire, pentru a îmbunătăţi repartiţia detergentului.

 Ce este ciclul Clătire medic?

Ciclul ingenios de Clădire medic de la LG

, care a primit aprobarea British Allergy Foundation (Fundaţiei Britanice împotriva Alergiilor), elimină 99,8% sau mai mult dintre acarienii din gospodărie şi produsele de descuamare de la animale.
Ce este ciclul Împrospătare cu aburi?

Ciclul LG Împrospătare cu aburi

utilizează aburi reali pentru a elimina aproape complet cutele şi mirosurile, conferind materialelor un aspect proaspăt şi nou în doar 20 de minute. Împrospătarea cu aburi este perfectă pentru înviorarea hainelor uşor uzate la sfârşitul zilei sau pentru a face prosoapele şi pilotele mai pufoase şi a le împrospăta.
Ce este un senzor de încărcare?

Un senzor de încărcare

este un senzor din componenţa maşinilor de spălat LG special conceput pentru a asigura performanţa optimă de spălare şi clătire prin reglarea automată a duratelor ciclurilor de spălare şi clătire, în funcţie de dimensiunea încărcăturii.

Sper ca toate aceste caracteristici si tehnologii inovatoare cu care vin cei de la LG sa va faca sa cumparati unul din modelele lor.

Comments

  1. By Ioana Chiriches

  2. By ciprian

  3. By Ioja Adriana

  4. By Silvia

  5. By Murgulescu Iulian

  6. By calinciuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.