Avantajele masinii de spalat Samsung

Ce este Eco Bubble

Inovaţia tehnologică Eco Bubbleoferită de Samsungcu această maşină de spălat asigură cea mai bună performanţă de spălare din categoria sa. Utilizând aerul şi apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creează bule de curăţare eficiente, încât îi permite detergentului să penetreze şi fie absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spălare sigură şi profundă. Iar partea cea mai bună este că ingeniozitatea tehnologiei Eco Bubble menţine o performanţă superioară fără a fi necesară apa caldă, pentru o economie de energie de până la 70%. Mulţumită tehnologiei Eco Bubble, este o curăţare cu adevărat ecologică.




Bucuraţi-vă de plimbări şi menţineţi hainele curate

Tehnologia Eco Bubblede la Samsung oferă o protejare superioară a ţesăturii, precum şi o curăţare perfectă prin minimizarea deteriorărilor. Cu mai puţine acţiuni mecanice şi delicateţea bulelor, hainele dvs. sunt protejate de eventualele deteriorări. Acţiunea uşoară şi uniformă a bulelor protejează delicateţea hainelor, cum ar fi cele de exterior sau impermeabile.

Curăţarea tamburului cu tehnologie ecologică, nu cu substanţe chimice

Extindeţi cu mult durata de viaţă a maşinii de spălat şi păstraţi-i aspectul nou, utilizând tehnologia ecologică Eco Drum Clean oferită de Samsung. Cu atingerea unui buton, căldura şi apa (70 ℃) combinate cu viteza ridicată de rotaţii pe minut elimină reziduurile de detergent, mizeria şi bacteriile care cauzează mirosul neplăcut, care se formează pe suprafeţele interioare ale tamburului maşinii de spălat, pentru un aspect strălucitor, nefiind necesare substanţe speciale de curăţare ale maşinii de spălat sau alte substanţe chimice dăunătoare.




Păstraţi aspectul nou al hainelor cu ajutorul Diamond Drum™

Nu este nevoie să deterioraţi ţesăturile preferate pentru a le curăţa perfect. Tocmai de aceea, maşina de spălat Samsung Eco Bubbleeste dotată cu tehnologia unică Diamond Drum™ , care înlocuieşte tamburul obişnuit destinat spălării cu unul acoperit cu celule adânci, în formă de diamant. Orificiile de ieşire mici şi uniforme minimizează uzura sau ruperea şi vă protejează hainele de agăţare, creând mediul perfect pentru o spălare uşoară, dar eficientă. Păstraţi-vă hainele într-o stare excelentă, încredinţându-le tehnologiei Diamond Drum™ oferită în exclusivitate de maşina de spălat Samsung Eco Bubble.

Performanţă silenţioasă şi durabilitate

Motorul silenţios funcţionează fără curele sau sisteme de transmisie, reducând vibrarea şi zgomotul, iar maşina de spălat este mai silenţioasă şi mai durabilă. Cu 10 de garanţie, Samsungse asigură că vă oferă o spălare relaxantă şi liniştită.

Radiatorul cu anti-depunere de calcar al maşinii de spălat oferite de Samsungare o suprafaţă mai puţin poroasă, care îl expune mai puţin la depunerile cauzate de apa dură, astfel că radiatorul durează până la zece ani. Durabilitatea maşinii de spălat este triplată de radiatorul inovator cu anti-depunere de calcar oferit de Samsung.

Afişaj prietenos

Panou proiectat pentru confort, utilizare mult mai confortabilă. Panoul afişajului prietenos cu control rotativ, LED, butoane uşoare la atingere şi ecran digital separat, uşor de citit, face ca setarea programului de spălare şi urmărirea progresului unui ciclu să fie uşoare şi mai puţin confuze.

Pregătită pentru a ieşi din tipare

Maşina de spălat oferită de Samsung, cu un grad mare de complexitate şi caracteristica ergonomică este proiectată să vă satisfacă nevoile zilnice. Maşina de spălat cu design ergonomic vă permite să beneficiaţi în acelaşi timp de comoditate perfectă şi de un interior cu stil. Maşina de spălat oferită de Samsung aduce sofisticarea completă pentru camera de zi înnoită.

Ciclu de spălare rapid de 15 minute

Puteţi selecta ciclul de spălare de la 15 la 60 de minute.

Program pentru lână

Prin programele de spălare specifice ţesăturilor, cu mai multe opţiuni, Samsung continuă să exceleze în tehnologia inovatoare. Tehnologia Eco Bubblenu doar elimină munca „pe ghicite” de îngrijire a hainelor, ci se asigură că îmbrăcămintea are permanent un aspect nou.

Ciclul meu

Veţi scăpa de resetarea frecventă a funcţiilor, după cum doriţi. Puteţi înregistra în memorie ciclul preferat, cu o atingere. Această maşină de spălat Samsunga fost proiectată cu o uşă cu 20% mai mare decât a celorlalte maşini. Asta înseamnă că introducerea şi scoaterea lucrurilor voluminoase, cum ar fi pături şi cuverturi, este foarte uşoară. Deschideţi uşa pentru o experienţă uşoară şi rapidă a spălării rufelor.

Comments

  1. By Forgaciu ionut cosmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.