Manual de utilizare expresor Melitta Caffeo Lounge

Manual de utilizare expresor Melitta Caffeo Lounge

O placere, din toate punctele de vedere

Datorita recipientului pentru boabe exclusiv cu 2 compartimente „Bean Select” si sistemului patentat pentru spumarea „Perfect Cappuccino” va puteti bucura de aroma si de varietatea unor specialitati de cafea la dumneavoastra acasa.

Selectare boabe de cafea

Pentru prepararea optima a diverse specialitati de cafea , expresorul CAFFEO® Bistro este echipat cu un recipient pentru cafea cu 2 compartimente  „Bean Select”. Iubitorii de cafea pot selecta usor de la o cafea la alta tipul de boabe de cafea dorit.  De asemenea, aparatul este prevazut si cu un recipient pentru cafea macinata.

Perfect Cappuccino

Prepararea unei spume de lapte dense cu „Perfect Cappuccino” este foarte simpla: dispozitivul atasat in partea laterala a expresorului  CAFFEO® spumeaza cantitatea dorita de lapte usor, direct in ceasca. Rezultatul este o spuma Expresorul CAFFEO® Bistro a fost premiat la categoria  „cea mai buna spumare a laptelui”.

Curatare usoara si igienica

CAFFEO® Lounge este echipat cu un program automat de curatare si detartrare. Unitatea de brasare detasabila garanteaza o cafea savuroasa. Este usor de detasat si poate fi clatita sub jet de apa. Astfel, nu pot ramane depozite de cafea care sa aiba o influenta negativa asupra gustului cafelei.

Navigare usoara

Butoanele simple si  intuitive, aranjate clar, va permit sa selectati rapid si usor tipul de cafea. Puteti sa alegeti 4 niveluri pentru taria cafelei si nivelul de apa, in functie de preferintele personale. Simbolurile clare de pe afisaj va ofera  diverse informatii, ex.  daca nu este suficienta apa sau daca trebuie sa curatati aparatul. De aceea, usurinta de utilizare a CAFFEO® Lounge a fost rasplatita cu Plus X Award.

Specificatii

Specificatii generale

Putere1500 W
Tip aparatAutomat
Tip bauturaCafea Cappuccino
Capacitate rezervor apa1.8 l
Capacitate cesti2
Capacitate compartiment cafea2 x 135 g
Presiune15 bar
AlimentareCafea boabe
DisplayLED

Functii si programe

FunctiiRasnita Cappuccino Autocuratare
Sistem decalcifiereDa
Setare cantitate cafeaDa
Setare grad macinareDa
AlteleDetectare automata a cantitatii de apa Reglare electronica a cantitatii de apa 30 – 220 ml Oprire automata

Specificatii tehnice

Lungime cablu alimentare (m)0.9
CuloareNegru
Rezervor detasabil apaDa
Tava detasabilaDa
Vezi intreaga gama de espressoare
Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.