Manual de utilizare masina de spalat Indesit PWE 71271 S (EU)

Manual de utilizare masina de spalat Indesit PWE 71271 S (EU)

 

Tehnologie Prime
Performante maxime, pierderi minime. Noile masini de spalat Indesit Prime cu Tehnologie Inteligenta asigura un proces optim de spalare si uscare cu un consum minim de energie, pentru orice tip de tesaturi si cantitati de rufe. Un senzor complex detecteaza greutatea rufelor si programeaza parametrii optimi de spalare si uscare, prin reglarea cantitatii de apa, energie si a timpului de spalare in conformitate cu sarcina reala, chiar si pentru cantitati mici de rufe. De asemenea, acesta va permite sa particularizati intensitatea ciclului de spalare, in functie de nivelul de curatare dorit, prin selectarea unuia din trei moduri diferite, normal, rapid sau intensiv, in functie de toate programele de spalare pentru articole de bumbac si sintetice, facand economii de apa si de energie in proportie de pana la 60% si reducand timpul de spalare cu pana la 50%.
Programe speciale
Outdoor Wear este un ciclu unic, acest program spala si usuca delicat tesaturile tehnice speciale, iar acestea sunt curate si pregatite pentru urmatoarea dv. aventura in aer liber. ingrijirea articolelor dv. din denim este acum mai usoara decat oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicata. Blugii dv. sunt spalati si uscati la perfectie, iar culorile vii nu au de suferit.
Programe speciale Sport
Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii dv. de sport.
Delay Timer (Temporizator)
Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.
Vezi intreaga oferta de masini de spalat rufe

Comments

  1. By gergely violeta

  2. By Benko laura

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.