Manual de utilizare centrala termica Ferroli DOMITECH

 

Manual de utilizare centrala termica Ferroli DOMITECH

Domitech D  este o centrala murala cu tiraj fortat cu functionare pe combustibil gaz natural sau GPL, cu schimbator bitermic din cupru pentru preparare agent termic si apa calda menajera in regim instantaneu si arzator atmosferic din inox AISI 304.

Schimbatorul de caldura este fabricat integral din cupru si este brevet Ferroli: forma “omega”, cu suprafata de schimb de caldura marita care asigura transfer termic optim, iar forma de spirala a tevii de apa calda menajera din interior amplifica efectul de auto-curatare.

Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv si afisaj de dimensiuni generoase, centrala termica Domitech D permite alegerea rapida a modurilor de functionare, cat si o vizualizare usoara in orice moment a temperaturilor agentului termic si apei calde menajere.

Meniul asigura o gestionare rapida a tuturor parametrilor de lucru, avertizand prin sistemul de coduri de eroare despre posibilelor erori in functionare, facilitand astfel asistenta tehnica.

Moderna si economica, centrala Domitech D este disponibila in variantele cu tiraj fortat si natural, cu puteri nominale de 24 kW si 32 kW.
Vezi intreaga oferta de centrale termice

Comments

  1. By cristian stelian titel

  2. By ciprian

  3. By Paula

  4. By ciprian

  5. By aurel

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.