Unde sa (nu) mancam in Costinesti

Cred ca asta este cam penultimul episod despre CostinestiUitandu`ma pe poze cred ca sunt mai multe:). Am zis sa va vand cateva ponturi unde puteti manca prin zona.

Terasa(impinge tava) pe care o frecventam aproape de fiecare data cand ajungem la Costinesti este cea de langa chestia aia cu 5-7D care are ecranul ala afara sa poti rade de aia dinauntru. E fix pe aceeasi parte, 20 metri mai incolo. Mancare destul de buna, proaspata, dar pe care au cam scumpit`o in ultima vreme. Au ajuns sa cantareasca la gram niste cartofi ametiti de 1 leu kilu. Se vede ca a trecut si criza pe la ei, ca acum doi ani faceau niste portii ca lumea. Tipele care te servesc sunt un pic cam pushy pentru gustul meu si tot te grabesc de n`apuci sa te uiti bine la ce vrei. Am vazut ca incearca sa intre pe piata si cu pizza, erau 2 buc la 25 ron. Arata ea intr`un fel, dar n`as fi mancat`o.

SA406168

O alta terasa unde ne`am mai incercat norocu` este cea de langa magazinele cu tot felul de haine si altele, exact dupa ce treci de discoteca Max(parca asa ii zicea) pe partea stanga. Urci pe scari si te pui la coada. O bila neagra pentru astia: dupa ce ca dai 50 bani pe`o chifla, nici macar nu este proaspata. Am mancat de 2 ori acolo in zile diferite si aceeasi treaba. Cred ca n`as fi dat chiflele alea nici macar la porci, dar se pare ca la ei se purta asta. Preturile sunt un pic mai mici decat la cei de mai sus. Snitelul in schimb este un pic mai uscat, si nu va recomand sa mancati ciorba de pui sau orice contine smantana acolo dupa 4-5 seara. Ciorba de legume destul de ieftina si cu multe multe legume asa cum era si normal sa fie.

Intr`una din zile am zis sa mergem undeva mai select. Dupa recomandare am ajuns la terasa/restaurant Sandra/Sanda (parca asa se numea) undeva pe la inceputul aleii aleia cu saorme pe partea stanga. Avea asa un pic tenta de restaurant bineinteles si s-a vazut si asta dupa preturi. Am luat o ciorba de pui si`o pizza asa de felul doi. Ciorba aia de pui, pe langa faptul ca avea carne de`o tura era stoarsa de orice fel de grasime. Cred ca abia se putea numi supa, desi este posibil sa nu se fi putut incadra nici acolo. Ai fi putut sa pui castronul direct la spalate, ca oricum nu avea ramasa nici un pic de grasime pe peretii lui.
Am gasit cu greu o pizza care sa fie pe gustul nostru, nu prea aveau nimic care sa ne incante. O intrebare acum: de ce dracu ai pune ceapa in pizza??N`am reusit pana acum sa inteleg lucrul asta. Noroc ca n`au uitat ca nu trebuia sa puna si ceapa in pizza noastra ca i`o dadeam inapoi 🙂
Pizza aia cu carnati a fost mortala. Juma de zi au bolit prietenii nostri care au mancat`o. Pizza noastra care era chipurile cu piept de pui avea de fapt niste bucati de pui date jos de pe os din ce`a mai ramas de la altii. Piept de pui sigur nu era!

SA406413

SA406412

As fi vrut sa fi incercat mai multe locatii dar am preferat sa facem vreo 2-3 gratare, macar alea erau sigur pe gustul nostru

Comments

  1. By Retete culinare

  2. By Slash

  3. By ciprian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.