Comerciantii de la Costinesti, partea a2a

Continuarea de aici

Ba tata, cam cat de bun o fi un sandwich cu ce vreti voi la 30 grade?Cam ce descompuneri au loc in bucata aia de paine tinuta in caldura? Sa nu cumva sa va lasati pacaliti ca sunt in vitrinele alea frigorifice si par ca`s la rece..un frigider nu are cum sa faca fata la un soare care bate fix in el, nu exista asa ceva. Daca nu credeti incercati sa lasati o vitrina cu inghetata in soare..vorbim in 2 ore de rezultate..Normal ca nu`ti mai dai seama cand il mananci dupa ce`l baga la microunde si`ti toarna apoi un kil de ketchup si mustar. Mananci si plangi c`ai dat banii pe prostii.

Eh, urmeaza hamsiile. Pentru a vedea partea cea mai buna a hamsiilor de Costinesti va invit la o plimbare pe la 7-8 dimineata pe aleea aia. Sper ca ma credeti pe cuvant cand va spun ca o data ce ai ajuns in capatul aleii nu te`ai mai intoarce pe acelasi drum nici sa te fugareasca 3 pitbuli care nu au mai mancat de 2 zile. Un miros, ceva deosebit.

Fac o scurta pauza sa va zic un banc:
Un orb intra intr-un magazin de peste si zice:
-Buna ziua fetelor!

Revenim
Mirosul de la hamsiile alea este terifiant. Trebuie sa fii un pic dus sa mananci asa ceva la miezul zilei sau de ce nu mai pe seara cand tot praful s`a ridicat numai bine sa condimenteze minunatiile de hamsii..

Sa trecem acum la pizza aia uscata, pizza gigant cum o numesc ei, la 4 ron felia. Daca ar fi sa fac un top al prostiile pe carem le`am mancat vreodata cred ca aia ar fi sigur in top 5. O pizza uscata, cu mult ketchup (la fel sa mascheze adevaratul gust) fara nici un fel de gust. Fac aia cate 4-5 pizza de alea mari si le pun una peste alta. Va dati seama ce gust are ultima bucata din stiva, dupa ce s`a scurs toata zoiala din celelalte bucati?
La fel ca cele de mai sus, nu recomand

Si la urma, de ud, va recomand sa NU incercati granita. Multa gheata, niste colorant cu diverse arome, destul de periculos din ce am inteles eu, colorant care oricum nu este tinut in conditii propice comercializarii sub forma de bauturi.
Ce ar mai fi de ocolit, berea suspect de ieftina. Comerciantii fac provizii destul de mari de bere la doza, bere ca o tin in soare in fiecare zi. In momentul in care gasesti Skol la doza la 2 lei iti dai seama ca ceva este in neregula, si cu siguranta nu trebuie in nici un caz sa cumperi de acolo.

Controlul ca in fiecare an se face ca trece pe la toti comerciantii, cica le mai da si niste amenzi, dar cum sezon este doar vreo 4 luni pe an, treaba merge inainte.
Revin cu un articol cu locuri unde poti manca bine si ieftin.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.