Amintire de vacanta 3

Contrar asteptarilor, eu nu sunt o mare sopingarita in concediu. Stiu ca sunt multi care, in vacanta, se lasa prada tentatiei de a cumpara. Ce? Absolut ORICE. Gasim noi o justificare pentru eventuala disonanta cognitiva si in final ne golim buzunarele achizitionand lucruri de care oricum nu (mai) avem nevoie. E modul nostru de a ne arata ca macar in vacanta totul e permis. Asa ca dupa ce am dat curs la toate poftele personale, desfasuram listoaca cu cei dragi si mai azvarlim fara numar, fara numar ca sa nu primim bulina neagra si sa fim catalogati drept nesimtiti.

Pana anul acesta am fost o colectionara de buline tuciurii. Am ajuns sa nu mai am loc de ele si sa ma satur de zeflemeaua cosmetizata a unora care vedeau in chestia asta o mostra de egoism si nepasare. Drept urmare, mi-am calcat pe corason si am elaborat un proiect de buget pentru achizitia de obiecte-simboluri ale preocuparii si grijii pentru neste persoane. Ei, si cum ma plimbam asa agale pe la tarabele cu pretentii de mol ma opresc la una cu foarte multi magnetei de frigider. Am fost cel putin uimita sa constat ca pana si obiectele cu simbolul Costinestiului (obeliscul) erau tot made in china.

Adica noi nu suntem in stare sa producem nici macar maruntisuri cu inscrisuri romanesti? Raspuns: NU. Mai bine ii lasam pe chinezi sa ne poceasca cuvintele si sa manance din litere pentru ca oricum caracterele lor au evoluat de la hieroglife si prin urmare ar fi absurd sa emitem vreo pretentie. Ma gandesc ca, daca poporul chinez nu ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Nu de alta, dar romanul nu mai vedea neam de magnetel.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.