Nevoie de-o vacanta!Urgent!

In autobuzul de ieri dimineata, in drumul meu spre munca, mi-am propus un exercitiu de imaginatie mai inedit. Am incercat pentru cateva dintre femeile/tinerele pe care le-am intalnit sa mi le imaginez intr-o tinuta sumara, ceva similar cu o lenjerie sexy. Fusese o zi ploaiasa asa incat toate personajele fantasmei mele isi acoperisera trupurile cu mai multe straturi de vesminte. Nu m-a deranjat deloc acest lucru, chiar dimpotriva. Daca as fi vazut fiecare fasie de sunculita revarsata probabil mi-ar fi ingreunat transformarea lor imaginara.

Prima care a trecut de selectia riguroasa a fost bineinteles o blonda. Foarte inalta, cu parul prins pe spate, era personajul perfect pentru orice costum fantezie. M-am decis la un costum de craciunita. Imaginea unei blonde care poarta rosu mi se pare a fi cea mai reprezentativa pentru ceea ce inseamna senzualitate, erotism sau sex-appeal.

Cu greu am trecut spre o a doua “victima”. De data asta am ales o satena, tunsa scurt, cu trasaturi care ieseau imdeiat in evidenta. Aducea usor a Winona Ryder in vremea cand a jucat in Toamna la New York. Am decis imediat ca merita cea mai buna piesa de lenjerie intima si mi-am inchipuit-o purtand un corset. Nu avea un trup tocmai zvelt si cu o astfel de lenjerie trecuse de la banal la sexy.

Mi-am directionat atentia mai departe. Mi-a atras atentia o femeie bruneta, trecuta de prima tinerete, dar care mai pastra in privire un aer de senzulitate versata. Aproape instant, i-am inlocuit imbracamintea cu un costum de baie deux-pieces intr-o culoare vie, roziatica. Arata ca o adolescenta zglobie, care se rasfata la soare si se bucura din plin de vacanta.

“Vacanta” – asta e cuvantul care a actionat ca un declic. Intr-o secunda m-am desprins de imaginar si am revenit la realitate. Mi-am dat seama cat de mult simteam nevoia unei pauze de la agitatia cotidiana, de la tot ce inseamna rutina. Intelesesem de fapt ce anume generase dorinta de evadare din real. Oricum, fusese un exercitiu benefic. Eram mai vesela, mai bine dispusa si mai rabdatoare cu timpul ramas pana la venirea vacantei.

Comments

  1. By Catalina

  2. By M.

  3. By Retete culinare

  4. By M.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.