Beko lanseaza noua gama Smart Blue Line

BEKO a inventat pentru tine o tehnologie neobisnuit de ingenioasa: Smart Blue Line

, si a integrat-o intr-o gama noua, completa de produse electrocasnice: frigidere, masini de spalat rufe si masini de spalat vase. Tehnologia Smart Blue

are la baza lumina albastra care, integrata intr-un set unitar de functii si programe, iti imbunatatesc semnificativ calitatea vietii.




Beko smart blue line
Beko Smart Blue line Frigiderul Smart Blue e neobisnuit de inventiv. Functia sa Active Fresh Blue Light,

prin lumina albastra, activa permanent in interiorul compartimentului de fructe si legume al frigiderului, mentine efectul de fotosinteza si pastreaza prospetimea si proprietatile nutritive, vitaminele fructelor si legumelor tale pentru mai mult timp.
Masina de spalat vase e neobisnuit de exigenta. Datorita programului Extra-Hygiene,

masina Smart Blue asigura o curatenie perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor si microorganismelor in proportie de 99,99%.
Iar masina de spalat rufe e neobisnuit de prietenoasa cu hainele tale. Integrand un set de functii: Anti-alergica, Dark Care si Eco Clean 20°C, masina de spalat Smart Blue asigura o ingrijire speciala a hainelor.

Prin programul Anti-alergic

, are grija de hainele bebelusilor si ale persoanelor cu pielea sensibila. Programul Dark Care

se ocupa de ingrijirea speciala a obiectelor tale de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. E prietenoasa chiar si cu economiile tale prin programul Eco Clean 20

ce asigura spalarea in timp record cu resurse minime de apa si energie.





In plus, pe langa functiile speciale, produsele Beko din noua gama Smart Blue Line

se remarca printr-un design inovator cu muchii fatetate si display-uri electronice, eficienta si volumetrii sporite, ce asigura o experienta totala a confortului si elegantei.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.