Samsung lansează în România noua gamă de monitoare 3D

Bucuresti, 6 iunie 2010

– Samsung Electronics

a lansat în România cea mai recenta linie de Monitoare 3D, ce dispun de rezolutie Full HD

, conectivitate de ultimă oră si design sofisticat.


„Pentru noi, performanta înseamnă functii avansate, fără compromis la niciun nivel,” a declarat Sebastian Cucu, Managerul Diviziei de IT din cadrul Samsung Electronics Romania. „De aceea, prin fiecare produs, încercăm să depăsim asteptările, oferind utilizatorilor nostri solutii tehnologice complete. Viitorul în imagine stă în tehnologia 3D, iar Samsung a făcut pasi majori în acest sens. Noua gamă de monitoare 3D

este o linie inovatoare, ce se pliază pe nevoile utilizatorului modern si, de aceea, suntem siguri că va fi primită cu entuziasm si pe piata din România.”





Imagini 3D ultra realiste

Monitoarele din Seria SA 9

oferă rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si sunt disponibile în varianta de 27 de inci. Calitatea cristalină a imaginii si luminozitatea optină sunt asigurate de unghiul amplu de vizualizare (170° / 160°), ce asigură culori vii din aproape orice poziţie.

SA 9 pot reda continut 3D

incredibil de realist, precum jocuri video 3D, filme 3D şi conţinut creat de utilizator, cum ar fi fotografii sau filme 3D. În acelasi timp, dispozitivul oferă si posibilitatea de a converti în timp real continutul 2D în 3D de pe PC, pentru Blu-ray, console de jocuri şi set-up boxes. Monitoarele dispun de texturi mai curate, fără interferenţe, pentru o viteză mai bună a jocurilor în modul 120 Hz. Noul input digital Real 120 Hz de DisplayPort permite utilizatorilor să se bucure de jocuri video 3D mult mai realiste.

Seria SA 9

se mândreşte şi cu o viteză extrem de mare a mişcării pixelilor (2 ms) pentru experienţe de gaming şi vizualizare de filme optime, fără distorsiuni sau interferenţe.

Oferind o soluţie 3D completă într-un singur pachet, SA 9 include o pereche de ochelari 3D active shutter

, capabili să redea imagini full HD, precum si un emitător pentru sincronizarea ochelarilor.





Calitatea imaginii nu compromite consumul de energie; seria Samsung SA 9 reduce consumul de energie cu până la 40% mai mult comparativ cu display-urile tradiţionale, datorită tehnologiei LED

-backlit. Senzorii avansati Eco Light

si Eco Motion

contribuie semnificativ la economisirea de electricitate, ajustând automat luminozitatea ecranului în functie de lumina ambientală si, respectiv, pornind sau oprind automat display-ul când utilizatorul se îndepărtează de monitor.

Atât Seria SA 9

, cât şi TA 9 de monitoare sunt produse care se remarcă printr-un design emblematic şi sofisticat. Aspectul metalic argintiu şi structura asimetrică, cu un design curbat şi fluid, le conferă o frumuseţe unică specifică.

Seria de monitoare SA 9 va fi disponibilă în România începând din iunie.

Acces la retelele sociale si sunet încorporat

Monitorul din seria TA9 dispune de un ecran 3D LED de 27 de inci, ce oferă aceeasi rezolutie Full HD

de 1920 x 1080 disponibilă pe modelul SA 9. Luminozitatea şi claritatea culorilor sunt receptate la aceeaşi intensitate din aproape orice poziţie gratie unghiului amplu de vizualizare (170° / 160°), pentru o redare hiper realistă a oricărui tip de continut 3D.

Monitoarele din seria TA 9 încorporează un tuner DVB-T / T2 / C, ce permite transmiterea de semnale de difuzare TV. Modelul include şi alte opţiuni de conectivitate, printre care HDMI, USB şi port cablu.

Sistemul are acces la functiile Samsung Smart TV

prin intermediul conexiunii la Internet. Astfel, utilizatorii pot naviga pe Youtube

, Netflix şi pe reţele sociale cum ar fi Facebook

şi Twitter

sau să descarce o varietate de aplicaţii prin intermediul unui widget. În plus, monitorul poate fi sincronizat la alte dispositive digitale prin intermediul functiilor All Share

şi ConnectShare

.

Oferind un pachet complet de solutii 3D, monitoarele TA 9 sunt prevăzute cu emiţător încorporat compatibil cu ochelarii 3D active-shutter incluşi care redau calitatea full HD

a imaginii. În plus, seria este echipată cu difuzoare de 7 waţi care suportă Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 şi sunet 3D. Sistemul a primit o punctaj de 4,2 conform standardului EnergyStar privind eficienţa consumului de energie.





Monitoarele din seria TA 9 vor fi disponibile în România începând din iunie anul acesta.

Conectivitate avansată

Monitoarele din seriile CA 7 şi CA 5 pot servi drept veritabile hub-uri de divertisment, gratie conexiunii facile la alte dispozitive, ce nu necesită conectarea si deconectarea repetată a cablurilor. După instalarea iniţială, atunci când un utilizator conectează cabluri LAN şi audio la monitorul Central Station (monitor alternativ), sistemul este pregătit pentru utilizare imediată la următoarea încercare; este necesară doar conectarea dispozitivului la Central Station, prin intermediul portului USB. Seria CA 7 beneficiază de opţiunea de detectare automată wireless, ce elimină inconvenientul cablurilor, conectându-se la dispozitive precum un laptop pe o rază de 1,5 m.

Prin conectarea la un laptop, seriile CA 7 şi CA 5 oferă experiente de vizualizare mult mai intense si mai confortabile, grație ecranului LED

de 23 sau 27 de inci, cu rezolutie Full HD

de 1920 x 1080. Tehnologia Samsung Mega DCR

sporeşte nivelul contrastului la peste un milion la unu, afişând culori mult mai vii si o adâncime realistă a imaginii.

Sistemul dublu de prindere al monitorului alternativ Central Station permite schimbarea înălțimii ecranului sau înclinarea lui, în timp ce funcţia de Auto Configurare ajustează automat rezoluţia ecranului între laptop şi monitorul alternativ, atunci când acestea sunt interconectate via USB.

Totodată, seriile CA 7 şi CA 5 dispun de tehnologia USB 3.0, ce permite un transfer de date de 10 ori mai rapid decât prin intermediul USB 2.0 şi o încărcare a dispozitivelor de două ori mai rapidă decât prin metoda electrică tradiţională.

Seriile CA 7 si CA 5 au primit calificări Energy Star şi EFEAT Gold pentru consumul redus de energie. Functia Eco Saving

permite utilizatorilor să seteze nivelul de economisire a energiei, oferind 3 variante: cu 0 procente, cu 25 de procente şi cu 50 de procente mai puţin. În plus, CA 7 oferă cea mai mare viteză şi cel mai mic consum de energie în rândul tehnologiilor wireless, iar monitorul alternativ Central Station porneşte şi se opreşte automat la conectarea, respective deconectarea unui laptop.

Monitoarele din seriile CA 7 şi CA 5 vor fi disponibile în România începând din iunie anul acesta.

Specificaţii

SA 9 Series (doar 27’’) TA 9 Series (27’’) CA 7 Series (23’’, 27’’) CA 5 Series (23’’, 27’’)
3D LED Monitor 3D LED Monitor
DVB-T / T2 / C Tuner Bt-in
LED Monitor
Wireless Central Station
LED Monitor
Wired Central Station
Full HD 1920 x 1080 Full HD 1920 x 1080 Full HD 1920 x 1080 Full HD 1920 x 1080
120 hz 120 hz 60 hz 60 hz
Response Time: 2 ms (GRG) Response Time: 3 ms Response Time: 2 ms Response Time: 2 ms
Viewing angle:
170° / 160°
Viewing angle:
170° / 160°
Viewing angle: 170° / 160° Viewing angle: 170° / 160°
Mega DCR Mega DCR Mega DCR Mega DCR
HDMI, Displayport,
DVI-Duallink
2 HDMI, 2 USB, 1 RF In (Terrestrial / Cable input), 1 Audio Out (Mini Jack), 1 Digital Audio Out (Optical), 1 PC Audio In (Mini Jack), 1 Component In (Y / Pb / Pr), 1 Composite In (AV), Ethernet (LAN) 1 HDMI, 1 D-sub
1Up 4Down
(USB3.0 x 2, USB2.0 x 2)
Audio Out (Stereo out)
Ethernet (LAN)
1 HDMI, 1 D-sub
1Up 4Down
(USB3.0 x 2, USB2.0 x 2)
Out (Stereo out)
Ethernet (LAN)
High Glossy Black
Asymmetrical structure
High Glossy Black
Asymmetrical structure
High Glossy Black (ToC)
Dual Hinge Stand
High Glossy Black (ToC)
Dual Hinge Stand
2D → 3D Converting 2D → 3D Converting
4,2
Energy Star Energy Star
Eco Light Sensor
Eco Motion Sensor
3D Sound
7 W speakers (2) with Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 / 3D Sound
USB Display Manager USB Display Manager
Internet@TV, Allshare, ConnectShare™ (USB2.0) Wireless
Auto Wireless Detection
Within 1,5 m
Auto Configuration
3D Glasses (Bundle) 3D Glasses (Bundle)

 
via

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.