Samsung lansează cea mai rapidă imprimantă cu laser din lume

Samsung Electronics

, companie premiată pentru inovatiile sale în domeniul consumer electronics, a lansat cea mai rapidă imprimantă Mono Laser

, seria ML-5510/6510

. Noua serie de imprimante, creată pentru a creste productivitatea afacerilor medii si mari, oferă rezultate mai bune pentru sarcini mari de printare.





Seria Samsung ML-5510-6510

, echipată cu un procesor de 700 MHz, o placa de retea de 1 Gb si o memorie de până la 768 MB, oferă performante înalte pentru un cost total de întretinere (TCO) mic si poate printa un număr impresionant de 62 de pagini A4 pe minut. ML-6510

este, astfel, cea mai rapidă imprimantă din clasa sa, dintre imprimantele laser

A4 mono. Seria suportă o sarcină maximă lunara de până la 275.000 de printări si dispune de un toner deosebit de eficient ce poate printa până la 30.000 de pagini, înlăturând inconvenientul schimbării frecvente a cartusului.

„Din discutiile cu utilizatorii nostri, am aflat că fiabilitea, usurinta în folosire, reducerea costurilor si viteza printării sunt prioritătile de top în ceea ce priveste imprimantele,” a declarat JaePil Kim, vicepresedinte al European IT Organisation, Samsung Electronics Europe. „Prin crearea unor imprimante care vin în întâmpinarea acestor nevoi si oferă imprimare de înaltă calitate cu simplitate maximă a utilizării, Samsung

oferă solutii inteligente pentru utilizatori.”

Seria ML-5510-6510 dispune si de o tehnologie anti-blocare, ce previne erorile de alimentare cu hârtie si reduce blocarea foilor cu până la 50% comparativ cu produsele existente pe piată si stă la baza unui rezultat de printare de până la 275.000 de foi pe lună.

Printare eficienta

Seria ML-5510-6510 are costuri mai mici de operare si este mai eco-friendly

decât oricând, gratie cartusului cu toner de mare capacitate separat de cilindru, modului ECO si simulatorului de rezultat. Aceste functii permit utilizatorilor să vadă cum pot economisi electricitate si hârtie. În plus, utilizatorii pot seta modurile Toner Save si Duplex (printare pe ambele fete) prin simpla atingere a unui buton, si pot verifica cantitatea de toner sau de hârtie rămase.

Alte caracteristici ale seriei ML-5510/6510 includ o printare simplă, prin intermediul panoului de comandă numeric LCD, dispus pe 4 lunii, pull-printing cu un cod pin si conectivitate USB ce permite utilizatorilor să printeze direct din dispozitivul de stocare. În plus, nivelul de alimentare si starea dispozitivului pot fi verificate de la distantă, prin intermediul retelei.





„Suntem foarte impresionati de ML-5510ND din multe puncte de vedere. Nu doar că unitatea a trecut cu success testul nostru extins de fiabilitate fără o singură eroare de alimentare, dar a dovedit si o calitate exceptională a printării si viteze remarcabile,” a declarat Marlene Orr, Senior Printer Analyst la BLI. „În fapt, în multe dintre testele noastre cheie de productivitate, ML-5510ND a avut cele mai rapide viteze dintre modelele competitive testate până acum.”

 
via

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.