Review cuptor incorporabil Hansa BOEI68450015

Am vazut ca in aceasta perioada sunt la mare cautare produsele incorporabile. Dintre ele cam cele mai vandute sunt cele de la Hansa, pentru ca ofera cel mai bun raport calitate pret. Ca un mic istoric, brandul

Hansa

a fost o fuziune germano-polono care a aparut cam prin 1957 cand au fost fabricate primele cuptoare cu gaz/carbuni. URSS-ul a fost printre cei mai mari consumatori ai acestor acestor inca din anii 1960. In 1981 compania incepe vanzarile in Germania de Est si isi adauga in portofoliu si cuptoarele electrice. In zilele noastre, Hansa are doua fabrici foarte moderne in Polonia unde se produc in continuare aragazuri si produse incorporabile.




Sa revenim la cuptorul din titlu.

Pretul

actual pentru acest produs este de

1099 lei

, iar ca pachet impreuna cu plita vitroceramica

Hansa BHCI65123030

este la

1649 lei

, beneficiind astfel de o super reducere de

200 lei

.


Puteti comanda acum acest pachet la pret promotional.
Pachetul contine: cuptor, doua tavi (una adanca de vreo 2-3 degete si una normala), rotisor, suport pentru rotisor, proba de mancare si un grilaj pentru alte tavi. Sa nu uitam bineinteles de manual de utilizare, manual de care se plange foarte multa lume ca nu-l gaseste in pachet.




Cuptorul este mare avand un

volum de 60 litri si un consum de 0.79KW/h

. Un consum decent as spune eu tinand cont ca cel mai lung program dureaza maxim doua ore. Sa fim seriosi, cine face mai multe de doua ori pe saptamana un preparat la cuptor? Durata de coacere, temperatura si treptele la care trebuie facuta coacerea sunt specificate destul de clar in manual.

Ceva ce nu prea am vazut la cuptoarele incorporabile este

sonda pentru verificarea nivelului coacerii

. Aveti mai jos o poza cu aceasta sonda. Un capat al sondei se baga in partea dreapta sus a cuptorului, iar celalalt capat in carnea ce urmeaza s-o prajim. Mi s-a parut o idee foarte buna existenta acelui tester, problema ar fi ca nu stiu exact cum functioneaza pentru ca nu am gasit nimic in

manualul de utilizare

a cuptorului. Este foarte posibil sa se emita un bip in momentul in care carnea este la nivelul dorit.

Hansa BOEI68450015 vine cu doua

butoane retractabile

, unul pentru temperatura si unul pentru selectarea functiei dorite. Temperatura minima porneste de la 50 grade si poate urca gradat pana la maxim 250 grade. Cuptorul are

12 functii

, care rezulta din combinarea convectiei cu grill-ul, rotisorul si caldura ce vine de sus si de jos. Ca o atentionare, daca nu fixati prima oara ceasul nu veti putea folosi cuptorul. Cuptorul are

ghidaje telescopice

care va vor ajuta sa scoateti tavile mai usor fara sa riscati sa va ardeti.

Functiile sunt:





1. Elementul superior si cel inferior pornite : Setarea butonului in aceasta pozitie permite cuptorului sa fie incalzit in mod conventional.

2. Ventilatorul, elementul de incalzire superior si cel inferior pornite: Setarea butonului in aceasta pozitie este utila pentru coacerea prajiturilor.

3. Cuptor conventional cu ventilator: Atunci cand functia a fost selectata, iar butonul pentru reglarea temperaturii este setat pe 0, doar ventilatorul va functiona. Cu ajutorul acestei functii puteti raci alimentele in interiorul cuptorului.

4. Gratarul pornit: Setarea butonului in aceasta pozitie permite rumenirea alimentelor pe gratar.

5. Gratar combinat (gratar si element de incalzire superior): Atunci cand este activata functia “gratar combinat”, se permite prepararea alimentelor cu gratarul si elementul de incalzire superior pornite simultan. Aceasta functie permite obtinerea unei temperaturi mai ridicate in partea superioara pentru a rumeni alimentele si o portiune mai mare ce va fi rumenita.

6. Ventilator si gratar combinat pornit: Atunci cand butonul este setat pe aceasta pozitie, cuptorul activeaza functia gratar combinat si ventilator. Aceasta functie accelereaza procesul de prajire si imbunatateste gustul alimentelor. Utilizati gratarul cu usa cuptorului inchisa.

7. Lumina pentru cuptor separata: Daca setati butonul in aceasta pozitie, va fi aprinsa lumina in interiorul cuptorului.

8. Ventilator ultra pornit: Prin setarea butonului in pozitia “ultra-fan” (ventilator ultra) se permite incalzirea cuptorului intr-un mod fortat cu ajutorul termoventilatorului ce se afla in partea centrala in spatele camerei cuptorului.
Incalzirea cuptorului in acest mod permite circulatia caldurii in jurul recipientelor ce se afla in interior.Avantajele acestui mod de incalzire sunt:
– Reducerea timpului de incalzire al cuptorului si eliminarea etapei de incalzire initiala
– Posibilitatea de preparare pe doua niveluri simultan,
– Reducerea cantitatii de grasime si suc ce iese din carne, rezultand un gust mai bun.
– Se va reduce varsarea alimentelor in interiorul cuptorului.

9. Ventilator si gratar pornite: Atunci cand butonul este setat pe aceasta pozitie, cuptorul activeaza functia ventilator si gratar. Aceasta functie permite accelerarea procesului de prajire si imbunatatirea gustului alimentelor. Utilizati gratarul doar cu usa inchisa de la cuptor.

10. Ventilator ultra si element de incalzire inferior pornit: Cu ajutorul acestei functii, se va mari temperatura de jos pentru alimentele preparate.

11. Element de incalzire superior pornit: Setarea butonului in aceasta pozitie permite cuptorului sa fie incalzit doar cu ajutorul elementului de incalzire superior pornit, de exemplu pentru coacerea finala de sus.

12. Elementul de incalzire inferior pornit: Atunci cand butonul este setat in aceasta pozitie, cuptorul este incalzit doar cu ajutorul elementului de incalzire inferior,de exemplu pentru coacerea finala de jos.

Curatarea cuptorul

se face foarte simplu: puneti un pahar de apa de 250 ml in partea inferioara, setati temperatura de 50 grade in cuptor, si selectati functia de incalzire pentru elementul inferior. Dupa 30 de minute opriti cuptorul, stergeti interiorul cu un prosop sau cu un burete cu apa calda si detergent lichid.

Ca o concluzie, cuptorul Hansa BOEI68450015 este un produs complet care are toate dotarile unui cuptor de cel putin 1500 lei, si datorita pretului si a functiilor sale il recomand “cu caldura”.

Comments

  1. By Elisa

  2. By ciprian

  3. By razvan

  4. By Elena

  5. By Elisa

  6. By gina

  7. By ciprian

  8. By dgionescu

  9. By Cristian

  10. By ciprian

  11. By Stefan Gulyas

  12. By Angica

  13. By ciprian

  14. By Adrian

  15. By Cristina

  16. By Lorand

  17. By vICKY

  18. By Oana

  19. By Adrian din Chisinau

  20. By Adrian din Chisinau

  21. By claudia

  22. By Andreea

  23. By Juanmy

  24. By Razvan

  25. By ciprian

  26. By Manuela

  27. By ciprian

  28. By Lupu lucian

  29. By SANDU Irina Maria

  30. By Alexandra opris

  31. By Cristina

  32. By Bărbulescu Silviu

  33. By Leon

  34. By Iulian

  35. By ciprian

  36. By Gâlea Alexandrugalea

  37. By Florina Ciobanu

  38. By ciprian

  39. By Struț Veronica

  40. By ciprian

  41. By Greculescu rafael

  42. By Larisa

  43. By Daniela

  44. By Musat Laura

  45. By Nicu

  46. By Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.